Wasabi BudaMég nem érkezett értékelés

Cím: 1037, Budapest, Szépvölgyi út 15.
Házhozszállítás: igen
Telefonszám: +36 1 430 1056
Weboldal: http://wasabi.hu/
Nyitvatartás:
Hétfõ: 11:00 - 23:00
Kedd: 11:00 - 23:00
Szerda: 11:00 - 23:00
Csütörtök: 11:00 - 23:00
Péntek: 11:00 - 23:00
Szombat: 11:00 - 23:00
Vasárnap: 11:00 - 23:00
Térképen:

Konyháján jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Ételei a tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit épp úgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.

Italkínálatuk gazdag, a kellemes baráti borozgatás könnyed érzetét épp úgy átélheti, mint a tüzesebb, spiritusz által fellobbanó belső tűz izzását. Számtalan egzotikumnak számító, különlegesség jelenik meg. Alkoholos és alkoholmentes keleti specialitások, teák, koktélok, kávékülönlegességek teszik színessé az ajánlatot.

A „futószalag”, melyen az ételek érkeznek két részre osztható. A felső rész, mely fűtött, a meleg ételeket kínálja, és az alsó, mely hűtött, a hideg ételeket juttatja el a vendéghez. Húsos és vegetáriánus étek, rizs és tészta alapú ételek, hideg és meleg desszertek, saláták, gyümölcsök, főételek, sültek érkeznek.

Az éttermek meleg konyhája leginkább a thai gasztronómián alapszik. Annak fűszeressége, a magyar konyha karakteres ízvilágával hasonlatos, de mégis az első kóstolások után rájövünk: eredeti és unikálisan távol-keleti minden falat, mely körbe vesz minket. A wok zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseink színessége, az illatok skálájának széles spektruma a Sziámi-öbölbe repít minket. Alapanyagai mind eredeti fűszerek. Az autentikus ízek mesteri módon vannak ötvözve a jelen kori modern-ázsia konyhájával.

Hideg ételkínálat specialitása és büszkesége a többféle sushi. Hideg és meleg, savanyú és édes, kis és nagy méretű… Mintha Japánban járnánk egy helyi sushi-bárban. Salátái szintén a thai és japán konyha remekei. A tengerek nyers halainak frissessége és a távoli Kelet önteteinek savanykás, kissé csípős jellege remek keverék. Pudingok, levesek, habok… Japán desszertjeinek meghatározó elemei. A kókusz, a mangó, a vörös bab a legfontosabb és legmeghatározóbb ízesítése az édes remekeknek.

Minden kedves volt és jövőbeli vendégünket várunk szeretettel, hogy megkóstolják e számukra ismeretlen konyha ízeit, hiszen a Wasabi-ban:

… közel van a Távol-Kelet!

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok