ARAZ étteremMég nem érkezett értékelés

Cím: Budapest, Dohány utca 42-44, Magyarország
Házhozszállítás: nem
Telefonszám: +36 1- 815-1100
Weboldal: http://araz.hu/
Nyitvatartás:
Hétfõ: 7:00 - 23:00
Kedd: 7:00 - 23:00
Szerda: 7:00 - 23:00
Csütörtök: 7:00 - 23:00
Péntek: 7:00 - 23:00
Szombat: 7:00 - 23:00
Vasárnap: 7:00 - 23:00
Térképen:

(A fenti videót NEM a Gasztro-TV.hu készítette, így arra a Gasztro-TV.hu saját tartalmaira vonatkozó felhasználási feltételek nem érvényesek. A fenti videó tartalmáért a Gasztro-TV.hu felelősséget nem vállal.)

Az ARAZ Étterem különlegessége nem csak a csúcs konyhatechnológia, a különleges magyar-francia étlap és az egyedi belsőépítészeti kialakítás, de külön hangsúlyt kap az a tény, hogy az étterem és a neki otthont adó új Continental Hotel Zara****Superior a hányatott sorsú Continental Szálló épületében kapott helyet, melyet az új tulajdonos méltóképpen újított fel a nagyszabású vállalkozásban.

Az ARAZ Étterem igazi gasztronómiai ritkaság az egyre bővülő budapesti étteremkínálatban. Az egyediség és az exkluzivitás a legapróbb részletekig jelen van az új fővárosi étteremben, mely 2010. június 15-én fogadta első vendégeit a Dohány utcában. A modern és szemet gyönyörködtető étteremben Tom Dixon angol lámpatervező műremekei ontják a fényt, a belső kialakítás a modern és a hagyomány finom keveredése, a Barka Áron Chef de Cuisine által vezetett konyha pedig a magyar és a francia konyha ínycsiklandó kínálatával nyújt páratlan élményt. Az ARAZ Étterem olyan új  impressziót kínál a gasztro-rajongók számára, mely egyedinek mondható a budapesti étterem kínálatban. A nyitást követő hónapokban számos izgalmas gasztro-eseménynek ad otthont a Dohány utcai étterem: vendég séfek, gasztronómiai programok és versenyek várják azokat, akik valami újat, különlegeset keresnek a belvárosban. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy az étterem a nagy múltú Continental Szálló gyönyörűen felújított épületének földszintjén kapott otthont, így már csak egy városnéző-városvédő séta kedvéért is érdemes ellátogatni ide.

Az új ARAZ étterem izgalmasan egyedi megoldásokat hozott létre mind a külső, mind a belsőépítészeti fronton. A design elemek szorosan összefonódnak az épület műemlék jellegével, a modern kor követelményeit egyeztetik a korhű építészeti elemekkel és stílusjegyekkel. A fa intarzia parketta, a botticchino mészkő lapok, Tom Dixon egyedi formavilágú lámpatestei, kiegészítve a Catellani design lámpáival és az oszlopokat borító SICIS mozaikkal harmonikussá teszi a régi és új együttélését. Az étterem színvilágát a markáns arany és a fekete kombináció határozza meg, melyet a beige falak emelnek ki.

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok