Onyx Restaurant4.5/5(2)

Cím: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8, Magyarország
Házhozszállítás: nem
Telefonszám: +36 30-508-0622
Weboldal: http://www.onyxrestaurant.hu/
Nyitvatartás:
Hétfõ: -
Kedd: 12:00 - 23:00
Szerda: 12:00 - 23:00
Csütörtök: 12:00 - 23:00
Péntek: 12:00 - 23:00
Szombat: 18:30 - 23:00
Vasárnap: -
Térképen:

(A fenti videót NEM a Gasztro-TV.hu készítette, így arra a Gasztro-TV.hu saját tartalmaira vonatkozó felhasználási feltételek nem érvényesek. A fenti videó tartalmáért a Gasztro-TV.hu felelősséget nem vállal.)

(A videót készítette: E-motion Produkció, Operatőr-vágó: Terei Miklós, Koncepció: Niszkács Anna, Tanácsadó: Terei-Vigh Krisztina)

Budapest szívében a Vörösmarty téren nyitotta meg kapuit 2007 áprilisában az Onyx étterem. Az étterem nyitásával célunk az volt, hogy Magyarországon is legyen nemzetközi mércével is elismert étterem.

A konyhában dolgozó csapat közel 10 éve dolgozik együtt, ennek is köszönhető, hogy az étterem ilyen hamar ismert és elismert lett Magyarországon. Szulló Szabina executive chef és Széll Tamás sous-chef vezetésével működő 55 férőhelyes étterem étlapján csak a legkiválóbb alapanyagokból, a legjobb technológiákkal készült ételek találhatóak.

Sok energiát fektetünk a regionális alapanyagok kutatására, ennek megfelelően kínálunk egy Magyar Evolúció menüt, ahol a friss és kiváló hazai alapanyagokból új technológiával mutatjuk be a megújuló magyar konyha fogásait. Az Onyx étterem a belvárosban, a legszebb szállodák vonzáskörzetében van, így étlapunkon nemzetközi ételeket is felvonultatunk.
Borlapunkon több mint 200 különböző bor közül tud választani a vendég. A világ egyik legmodernebb vákuumrendszerű bortárolójának köszönhetően pohárral is kínálunk 16 féle bort.

Az Onyx csapatának tagjai elkötelezték magukat a minőség és a haladás mellett. Hosszú évek óta komoly műhelymunka folyik, ahol a tanulóképzés mellett a dolgozók továbbképzése is folyamatos. A legszebb eredményeket ezen a területen értük el. Jelenleg hat olyan munkatárs dolgozik a konyhán, akik a Jeunes Commis Rôtisseurs magyarországi versenyének győztesei. Miután Szulló Szabina megnyerte a magyarországi döntőt a következő években még öt tanítványa is büszkélkedhet ezzel az eredménnyel. Fontosnak tartjuk a külföldi szakmai gyakorlatokat, ezért is jelentett sokat hogy Párizsban, Dél-Afrikában, Ausztráliában, New-Yorkban és a Bermudákon is szélesítették tudásukat a 27 éven aluliaknak kiírt nemzetközi versenyen való részvétellel.  Különösen büszkék vagyunk Széll Tamás sous-chef-re, aki a 2008-as Christian Meyer elnökletével rendezett és a 2010-es Philippe Gobet elnökletével rendezett „Hagyomány és Evolúció” szakácsversenyt is megnyerte.

Úgy gondoljuk, éttermünk, mind a hazai, mind a nemzetközi közönség körében népszerűségnek örvend. A hazai szaksajtó is több ízben kitüntetett minket elismerésével. A Magyarországon egyedülálló Étteremkalauz 2010-es kiadása szerint Budapest 3. legjobb étterme vagyunk. A Népszabadság Top 100-as listája 2010-ben Magyarország 3. legjobb éttermének tekint minket. A 2009. novemberben megjelent Decanter magazin étteremkritikája – ahol 99 pontot értünk el –  a legjobb hazai étteremnek aposztrofálja az Onyx éttermet.
Nemzetközi elismerésnek is örvendünk, hiszen a GaultMillau étteremkalauz szerint éttermünk 16 pontos, míg a Michelin Guide 2011-ben 1 Michelin csillaggal ismeri el az Onyx éttermet.

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok