Gerbeaud cukrászdaMég nem érkezett értékelés

Cím: Budapest, Vörösmarty tér 8, 1051 Magyarország
Házhozszállítás: nem
Telefonszám: +36 1 429 9000
Weboldal: http://www.gerbeaud.hu/
Nyitvatartás:
Hétfõ: 9:00 - 21:00
Kedd: 9:00 - 21:00
Szerda: 9:00 - 21:00
Csütörtök: 9:00 - 21:00
Péntek: 9:00 - 21:00
Szombat: 9:00 - 21:00
Vasárnap: 9:00 - 21:00
Térképen:

A cukrászdát 1858-ban Kugler Henrik alapította, a következő tulajdonos, Gerbeaud Emil a századfordulóra már világhírűvé tette. 1998-ra nagy műgonddal és szeretettel újjáépítve, megifjodva, de a régi patinás atmoszférát árasztva várja a régimódi cukrászdák szerelmeseit. A hangulatot a gazdag stukkódíszítés, a pompás csillárok, a márványlapos asztalok, a falak nemes fa- és brokát borítása egymással remek harmóniában teremti meg, így a nagy hagyományú kávéház atmoszférája egyszerre elegáns és otthonos.

A Gerbeaud legnépszerűbb különlegességei a Dobos- , a Gerbeaud és az Esterházy-torta, a Kugler mignon, vagy a Gerbeaud szelet mellett természetesen a könnyű, joghurtos- és gyümölcsös édességek is megtalálhatók a naponta mintegy százféle, süteménytől roskadozó, műemléki védettség alatt álló hűtővitrinek polcain. A szemnek is, szájnak is lenyűgöző kínálatot a bonbonsarok csak tovább fokozza: a kézműves bonbonok akár fadobozban, akár papír díszdobozban is kiváló ajándékok, amelyek mellé díszüveges házi lekvárokat és alkoholos gyümölcsöket ajánlunk. Nyáron a gazdag süteménykínálat kiegészül a Gerbeaud házi főzésű kézműves fagylaltjaival valamint a belőlük készített fagylaltkelyhekkel.

A Kávéház szalonjaiban egyszerre 330 vendég élvezheti a klasszikus cukrászdai hangulatot, kávé és sütemény mellett, újságot olvasva, társalogva, nézelődve, gondolatokba merülve. Melegebb időben a Gerbeaud teraszán további 300 vendég mulathatja az időt. Itt mindenki megfordul, aki Budapesten él, vagy idelátogat.

Szalonjainkban szívesen szolgáljuk fel csoportoknak (minimum 10 fő ) kávéházi menüinket vagy rendezünk állófogadást. Igény, lehetőség és megbeszélés szerint az egyes szalonokat vagy akár a teljes kávéházat kizárólagosan is rendelkezésre tudjuk bocsátani.

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok