Típus: Sertés
  • Sült malac almás vöröskáposztával

    A malac combot kiterítjük, majd megsózzuk és megborsozzuk. A fokhagymát összepréseljük, és összekeverjük ...

    A malac combot kiterítjük, majd megsózzuk és megborsozzuk. A fokhagymát összepréseljük, és összekeverjük a kakukkfűvel és a majorannával. Hozzákeverjük a csípős paprikakrémet is, majd megkenjük vele a ...

    Tovább
  • Körtés lilakáposztával töltött malacsült

    A hagymát szeletekre vágjuk, a körtét megpucoljuk és kockákra vágjuk. A káposztát vékony csíkokra vágjuk. ...

    A hagymát szeletekre vágjuk, a körtét megpucoljuk és kockákra vágjuk. A káposztát vékony csíkokra vágjuk. Nagyjából fél deci olajat egy lábasba teszünk, felhevítjük, majd aranybarnára karamellizáljuk ...

    Tovább
  • Egészben sült töltött malac

    A megtisztított malacot a hasán felvágjuk, egészen a nyakáig felnyitjuk. Aztán egy éles késsel eltávolítj ...

    A megtisztított malacot a hasán felvágjuk, egészen a nyakáig felnyitjuk. Aztán egy éles késsel eltávolítjuk belülről a gerinccsontokat, az oldalcsontokat és a combcsontokat. A sertéstarját a sertésmáj ...

    Tovább
  • Szegedi tarhonyás hús

    A hagymát megtisztítjuk, majd lereszeljük, és egy nagy kanál zsíron üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a megmoso ...

    A hagymát megtisztítjuk, majd lereszeljük, és egy nagy kanál zsíron üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a megmosott és kis kockákra vágott húst, megsózzuk, majd hozzáadjuk a kicsumázott, cikkekre vágott zöldp ...

    Tovább
  • Sertéstokány

    A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk, megsózzuk, és liszttel összekeverjük. A finomra vágott hagymát aranyszí ...

    A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk, megsózzuk, és liszttel összekeverjük. A finomra vágott hagymát aranyszínűre pirítjuk a zsíron vagy olajon. Ezután adjuk hozzá a paradicsompürét, majd 1-2 perc múlva a ...

    Tovább
  • Sertéskocsonya

    A kocsonyának való hús bőrös sertéshúsdarabokból áll, van benne fül, farok, köröm, fejhús, bőrös húsdarab ...

    A kocsonyának való hús bőrös sertéshúsdarabokból áll, van benne fül, farok, köröm, fejhús, bőrös húsdarabok. Minél több a bőr, annál könnyebben dermed majd meg a kocsonya. Az alaposan megtisztított ko ...

    Tovább
  • Rozmaringos sertésszelet

    Egy deciliter olajban elkeverjük a morzsolt rozmaringot, és az apróra szeletelt hagymát. A húst felszelet ...

    Egy deciliter olajban elkeverjük a morzsolt rozmaringot, és az apróra szeletelt hagymát. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd ráöntjük a rozmaringos-hagymás páclevet, jól átforgatjuk, majd egy na ...

    Tovább
  • Rabló nyársas

    Nyársalni olyan húst a legjobb, amely nem túl száraz, de nem is túl zsíros. A húst tenyérnyi szeletekre v ...

    Nyársalni olyan húst a legjobb, amely nem túl száraz, de nem is túl zsíros. A húst tenyérnyi szeletekre vágjuk, a megmosott krumplit pedig héjastul karikákra szeleteljük. A paradicsomot szintén kariká ...

    Tovább
  • Májas hurka

    A májat forrásban lévő, de nem lobogó, hanem gyöngyöző vízben megfőzzük, egészen addig főzzük, amíg ki ne ...

    A májat forrásban lévő, de nem lobogó, hanem gyöngyöző vízben megfőzzük, egészen addig főzzük, amíg ki nem fehéredik. Aztán leszűrjük. A levében megfőzzük a szalonnát is, majd kivesszük és lecsöpögtet ...

    Tovább
  • Körömpörkölt

    A körmöket alaposan megmossuk, majd az ízületeknél kisebb darabokra vágjuk. A megtisztított és felkockázo ...

    A körmöket alaposan megmossuk, majd az ízületeknél kisebb darabokra vágjuk. A megtisztított és felkockázott hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzá adjuk a körmöket. Sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát ...

    Tovább