Típus: Sertés
  • Majorannás tejfölös sertésragu

    1. a hagymát felkockázzuk 2. a sertéscombot felszeleteljük, majd kis kockákra vágjuk 3. a hagymát egy kev ...

    1. a hagymát felkockázzuk 2. a sertéscombot felszeleteljük, majd kis kockákra vágjuk 3. a hagymát egy kevés olajon üvegesre pirítjuk 4. hozzáadjuk a kockákra vágott sertéscombot, és addig pirítjuk, am ...

    Tovább
  • Tárcsán sült pecsenye kiskörei módra

    Abádszalókon, a Tiszatoron mutatta meg Kisköre háziorvosa és önkormányzati képviselője, hogy náluk hogyan ...

    Abádszalókon, a Tiszatoron mutatta meg Kisköre háziorvosa és önkormányzati képviselője, hogy náluk hogyan készül a tárcsás pecsenye. A húst felszeleteljük, kikoplofoljuk, és megszórjuk a fűszerekkel. ...

    Tovább
  • Székelykáposzta

    A hagymát kockákra vágjuk. A sertéscombot felszeleteljük, majd kis, nagyjából 2X2 centis kockákra vágjuk. ...

    A hagymát kockákra vágjuk. A sertéscombot felszeleteljük, majd kis, nagyjából 2X2 centis kockákra vágjuk. A kicsumázott paprikát és a paradicsomot is kis kockákra vágjuk. A hagymát egy kevés olajon üv ...

    Tovább
  • Hagymás bőrös malac pecsenye mustáros krumplival

    Előkészítem a köretet: a krumplit felkockázom, egy evőkanál olajjal, mustárral és borssal összekeverem. A ...

    Előkészítem a köretet: a krumplit felkockázom, egy evőkanál olajjal, mustárral és borssal összekeverem. A frissen piacról vásárolt malachusit felkockázom. Felaprítom apróra a fokhagymát és a hagymát, ...

    Tovább
  • Házi brassói aprópecsenye

    A sertéshúst kisebb (körülbelül 2X2 centis) kockákra vágjuk, majd olajon megpirítjuk. Miután kicsit zsírj ...

    A sertéshúst kisebb (körülbelül 2X2 centis) kockákra vágjuk, majd olajon megpirítjuk. Miután kicsit zsírjára sült, felöntjük vízzel, és mi ezután adjuk hozzá a fokhagymapréssel szétnyomott fokhagymát ...

    Tovább
  • Mogyorós aszalt szilvával töltött sertésszűz

    A sertésszüzet megtisztítjuk, majd hosszában kicsit bevagdossuk. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd ...

    A sertésszüzet megtisztítjuk, majd hosszában kicsit bevagdossuk. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd félretesszük. Az aszalt szilvát beáztatjuk vörös borba, majd amikor megpuhult és átvette a bor ...

    Tovább
  • Tordai lacipecsenye

    A káposztát kicsit kimossuk, hogy ne legyen annyira intenzív a savanyú íz, majd kinyomkodjuk belőle a viz ...

    A káposztát kicsit kimossuk, hogy ne legyen annyira intenzív a savanyú íz, majd kinyomkodjuk belőle a vizet. Hozzáadjuk a borsikafüvet (csombort), a kaprot, a borsot, fél deci olajjal összekeverjük, m ...

    Tovább
  • Temesvári sertéskaraj

    A megmosott húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kikloppfoljuk, besózzuk,.és egy kicsit állni hagyjuk. K ...

    A megmosott húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kikloppfoljuk, besózzuk,.és egy kicsit állni hagyjuk. Közben a  húsleveskockát egy deci forró vízben feloldjuk. A húst forró zsírban kisütjük, majd át ...

    Tovább
  • Szegfűszeges malaccomb aszaltgyümölcsös körettel

    A malaccomb húsos részét beszórjuk sóval és borssal, majd rátesszük az összenyomott fokhagymát és az apró ...

    A malaccomb húsos részét beszórjuk sóval és borssal, majd rátesszük az összenyomott fokhagymát és az apróra vágott rozmaringot. Ezután a széleit összefogjuk, és megtűzzük, majd egy tepsibe tesszük, eg ...

    Tovább
  • Malacsült

    A káposztát legyaluljuk, majd besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk. A birsalmát megpucoljuk és lereszel ...

    A káposztát legyaluljuk, majd besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk. A birsalmát megpucoljuk és lereszeljük, majd félretesszük. Közben előkészítjük a húst: a malacbordák bőrét bevagdossuk, húsklopfol ...

    Tovább