Típus: Előétel
  • Focaccia col formaggio di Recco recept

    Összekeverjük a lisztet, a vizet és az olívaolajat, majd cipót formázunk belőle. Letakarjuk egy nedves ko ...

    Összekeverjük a lisztet, a vizet és az olívaolajat, majd cipót formázunk belőle. Letakarjuk egy nedves konyharuhával, majd szobahőmérsékleten, fél órára félretesszük pihenni. Ha letelt az idő, kétfelé ...

    Tovább
  • Afrodité saláta

    A vízből, olívaolajból, mézből és a mustárból egy sűrű salátaöntetet készítünk. Ebbe az öntetbe belekever ...

    A vízből, olívaolajból, mézből és a mustárból egy sűrű salátaöntetet készítünk. Ebbe az öntetbe belekeverjük a darabolt barackot és az apró levelekre tépkedett jégsalátát. A Halloumi sajtot forró serp ...

    Tovább
  • Virsli múmiák halloweenra

    A virsliket ketté vágjuk, így 20 múmiát tudunk csinálni a 10 db virsliből. Ezután a szeletelt sajtot csík ...

    A virsliket ketté vágjuk, így 20 múmiát tudunk csinálni a 10 db virsliből. Ezután a szeletelt sajtot csíkokra vágjuk, olyan szélesekre, mint amilyen a virsli, majd a virsliklre tesszük a sajtszeleteke ...

    Tovább
  • Görög csirkesaláta

    A csirkemellet kockákra vágjuk, és megszórjuk a görög fűszerkeverékkel, majd vagy sütőben, vagy serpenyőb ...

    A csirkemellet kockákra vágjuk, és megszórjuk a görög fűszerkeverékkel, majd vagy sütőben, vagy serpenyőben kis olajon - lehetőleg olívaolajon - megpirítjuk. Közben egy tálba tesszük a salátakeveréket ...

    Tovább
  • Szegedi tepertős pogácsa

    A cukrot langyos tejben feloldjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, és letakarva félretesszük. A lisztből a 2 ...

    A cukrot langyos tejben feloldjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, és letakarva félretesszük. A lisztből a 2 tojás sárgájával, a sóval, a tejföllel és a felfuttatott élesztős tejjel tésztát gyúrunk, és be ...

    Tovább
  • Kapros Dübbencs, ahogyan Hajdúbagoson Röné készíti

    (A videót nem a Gasztro-TV.hu készítette, így arra a Gasztro-TV.hu saját videóira vonatkozó felhasználási ...

    (A videót nem a Gasztro-TV.hu készítette, így arra a Gasztro-TV.hu saját videóira vonatkozó felhasználási feltételek nem érvényesek. A videó jogtulajdonosa a Hang-Kép Egyesület) Dübbencs, krumplis kőt ...

    Tovább
  • Krémsajtos penne saláta

    A penne tésztát puhára főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, és félretesszük hűlni. Közben a kalifornia ...

    A penne tésztát puhára főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, és félretesszük hűlni. Közben a kaliforniai paprikát apró csíkokra vágjuk, és belekeverjük a krémsajtba. Hozzáadjuk az összetört szárítot ...

    Tovább
  • Alma zeller saláta

    A tojás sárgáját a tejföllel elkeverjük, majd hozzá adjuk a citrom levél és az olajat, és jól összekeverj ...

    A tojás sárgáját a tejföllel elkeverjük, majd hozzá adjuk a citrom levél és az olajat, és jól összekeverjük. Ezután finomra vágjuk a petrezselymet, és ezt is a keverékhez adjuk, majd a sót, a mustárt ...

    Tovább
  • Lencsesaláta

    A lencsét kiválogatjuk, kidobáljuk belőle a rossz szemeket, majd megmossuk, és egy éjszakára beáztatjuk. ...

    A lencsét kiválogatjuk, kidobáljuk belőle a rossz szemeket, majd megmossuk, és egy éjszakára beáztatjuk. Majd leszűrjük. Egy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Ezután hozzáadjuk ...

    Tovább
  • Sajtos pogácsa

    A langyos tejhez hozzákeverjük a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és felfuttatjuk. A liszthez kev ...

    A langyos tejhez hozzákeverjük a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és felfuttatjuk. A liszthez keverjük a morzsolt margarint, a felfuttatott élesztőt és a sót, és összedolgozzuk, hogy egy jól n ...

    Tovább