Rakott juhtúrós tészta

Hozzávalók:
  • 30 dkg nagykocka tészta
  • 20 dkg juhtúró
  • 2 dl tejföl
  • 1 csokor kapor
  • 2 evőkanál libazsír
Hány személyre: 6
Elkészítési idő: 30 perc
Recept nehézség:
1
2
3
4
5
Ár:
olcsó
átlagos
drága

A tésztát sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük, és a felolvasztott libazsírban megforgatjuk.

Egy tűzálló tálba teszünk egy réteg tésztát, aztán juhtúrót szórunk rá, megszórjuk a finomra vágott kaporral, a tejföllel és libazsírral meglocsoljuk. Aztán jön egy újabb adag tészta, a juhtúró másik fele, megint kapor, megint tejföl és libazsír. Majd az egészet sütőbe tesszük, és mérsékelt tűznél addig sütjük, amíg a teteje pirosra pirul.

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok