Medvehagymás baconbe tekert csirkemell

Medvehagymás baconbe tekert csirkemell
Hozzávalók:
  • 0,5 kg csirkemell filé
  • 25 dkg bacon
  • sültcsirke fűszersó
  • magyaros fűszersó
  • majoranna
  • medvehagyma krém
  • olívaolaj
Hány személyre: 4
Elkészítési idő: 1,5 óra
Recept nehézség:
1
2
3
4
5
Ár:
olcsó
átlagos
drága

A csirkemell filét csíkokra vágjuk úgy, hogy nagyjából két ujjnyi csíkokat kapjunk. Megöntözzük egy kevés olívaolajjal, megszórjuk magyaros fűszersóval, sült csirke fűszersóval, majorannával, és egy fél órán át hagyjuk pácolódni.

Ezután a melldarabokat egyenként megkenjük medvehagyma krémmel, és rögtön utána betekerjük a vékonyra szeletelt baconbe úgy, hogy a medvehagyma krém ne tudjon lecsorogni a húsról.

A baconbe tekert húst egy tepsibe tesszük, majd sütőben magas hőmérsékleten nagyjából 40 percig sütjük.

Ízlés szerinti körettel tálaljuk.

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.