Almás csokis muffin

Hozzávalók:
  • 30 dkg liszt
  • 15 dkg cukor
  • 15 dkg margarin
  • 3 db tojás
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 2 db alma
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 2 evőkanál rum
  • 1 csipet só
Hány személyre: 8
Elkészítési idő: 45 perc
Recept nehézség:
1
2
3
4
5
Ár:
olcsó
átlagos
drága

A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral összekeverjük, majd habosra keverjük. Ezután beletesszük a margarint, a sót és a rumot, és összekeverjük az egész masszát.

A lisztbe belekeverjük a sütőport, majd a masszába szitáljuk, és összekeverjük az egészet.

A csokoládét durvára reszeljük, az almát pedig megtisztítjuk, és kis, apró kockákra vágjuk. Majd a csokoládét és az almát is a masszához keverjük.

A sütőt előmelegítjük, majd egy muffinsütőt kibélelünk muffinpapírral, ebbe adagoljuk a masszát, és közepes hőmérsékleten kisütjük.

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok