Újabb étterem toplista: a DiningCity is legjobb éttermeket avatott, itt a lista

Újabb étterem toplista: a DiningCity is legjobb éttermeket avatott, itt a lista

A DiningCity szervezte az Étterem Hetet, amikor országszerte 125 étterem vállalta azt, hogy fix áron (3.300 vagy 4.900 forintért) ajánlja menüjeit. A tavaszi étterem hét után a vendégek, akik asztalt foglaltak valamelyik részt vevő étterembe, értékelhették is az éttermeket, ezek alapján álltak össze a toplisták. Két-két győztest hirdettek országosan és a budapesti éttermek között is, mert külön pontozták a 3.300 forintos és a 4.900 forintos menüt kínáló éttermeket. Az ország legjobb étterme a pécsi Zsolnay Étterem és Kávézó és a nyúli Szél Fiai Fogadó és Cellárium lett, a legjobb budapesti étterem pedig a Kakas étterem és a La Perle Noire Restaurant and Lounge lett.

A 2015. március 16-22. közötti VIII. Országos Étterem Héten 23.000 vendég foglalt asztalt a 125 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát. Ők szavazhattak és véleményezhették az éttermeket. 3.250-en küldték el véleményüket a DiningCity étteremajánló weboldalára. A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2015. tavaszi Étterem Hét legjobb éttermeit, 4 kategóriában.

Legjobb budapesti éttermek – kategória: 3.300 forintos menü (klikkelj az étterem nevére, hogy megnézd a részletes adatait. )

 1.  Kakas étterem
2.  Manna lounge & étterem
3.  VakVarjú étterem (PEST)
4.  VakVarjú étterem (ÚJLIPÓT)
5.  Trattoria Mamma étterem

Legjobb budapesti éttermek – kategória: 4.900 forintos menü (klikkelj az étterem nevére, hogy megnézd a részletes adatait. )

 1.  La Perle Noire Restaurant and Lounge
2.  Fire Churrascaria restaurant
3.  Vogue hajó-étterem
4.  Fuji japán étterem
5.  Le Bourbon étterem – Le Méridien Budapest

Legjobb éttermek országosan – kategória: 3.300 forintos menü (klikkelj az étterem nevére, hogy megnézd a részletes adatait. )

 1.  Zsolnay étterem és kávézó (Pécs)
2.  Végállomás Bistorant (Miskolc)
3.  zip’s brewhouse (Miskolc)
4.  Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse)
5.  Bistorant restaurant winebar (Szeged)

Legjobb éttermek országosan – kategória: 4.900 forintos menü (klikkelj az étterem nevére, hogy megnézd a részletes adatait. )

1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)
2. Kistücsök étterem (Balatonszemes)
3. 67 étterem (Székesfehérvár)

 

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok