Programajánló: bárány és sonka a hétvégi fesztiválmenü

Programajánló: bárány és sonka a hétvégi fesztiválmenü

A húsvéti hosszú hétvégén mi is lenne más a gasztrofesztiválok központi eleme, mint a sonka. Két fesztivált ajánlunk most nektek, az egyik a Húsvéti Bárányfesztivál, amit a Vajdahunyadvárban szerveznek, a másik pedig a Sonka a pácban fantázianevű fesztivál, ezt Abádszalókon találjátok, ha arra jártok. 

II. Húsvéti Bárányfesztivál

2015. április 4-6-ig megrendezésre kerül Budapest 2. bárányfesztiválja! A szervezők ezúttal is a Vajdahunyadvárhoz, a II. Húsvéti Bárányfesztiválra csábítanak minden kedves látogatót.

A rendezvényen felsorakoztatják a legjobb bárányhúsból készült hazai és nemzetközi ételeket, mindezt megfűszerezve minőségi kézműves termékekkel és egyéb húsvéti fogásokkal. A hagyományőrzés mellett fontosnak tartjuk a gasztronómia újabb, modernebb irányzatainak megjelenését is. Az új trendeket követő éttermeknek, vendéglátósok is kreatív fogásokkal rukkolnak elő.

Részletes információk: KLIKK IDE!

Sonka a pácban

Mióta világ a világ az emberek mindig örvendeztek és megünnepelték a tavaszt, a természet újjászületését. Ennek a szimbóluma a tojás, mely az új életet jelképezi. Így a sonka mellett ez sem hiányozhat április 4-5-6-án, a hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő Abádszalóki Húsvéti Fesztiválon.

Részletes információk: KLIKK IDE!

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok