Három ütős tipp kánikulára: borkoktéllal dobd fel a napot

A nyári forróságban nincs is üdítőbb, mint egy kellemes teraszon élvezni a jéghideg fröccsöt vagy rosét. Pár hozzávalóval viszont tovább fokozhatjuk az élményt és könnyen mediterrán koktélt készíthetünk kedvenc italainkból.

A Kovács Borháztól kaptuk a három receptet és a tippeket, az ő nyári borkoktéljaikat bárki egyszerűen elkészítheti és igazi tengerparti hangulatot varázsolhat otthonába vagy egy baráti összejövetelre.


 

Fruska Spritz

  • 3 rész habzó bor (Fruska)
  •  2 rész Aperol
  • 1 rész szóda

A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktélt ízlés szerint feldobhatjuk gyümölcsökkel, a Kovács Borház a narancs szeletekre esküszik.

Fruska Spritz

Fruska Spritz


 

Epres Rosie

  • 2 dl rosé (Pipacs)
  • 3 cent málna vagy eperszörp
  • 1 dl szóda

A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktél még finomabb friss eperrel vagy málnaszemekkel.

Epres Rosie

Epres Rosie


 

Ginger Gentleman

  • 2 dl száraz fehérbor (Gavallér)
  • 1 dl gyömbérital

A bor és gyömbérüdítő párosát tökéletesen kiegészítik a narancs és citromszeletek.

Ginger Gentleman

Ginger Gentleman

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.