Fesztiválajánló: a kenyér és a bor lesz a hétvége főszereplője

Fesztiválajánló: a kenyér és a bor lesz a hétvége főszereplője

A Budai Várban kenyér- és péksüteményfesztivál, az Erzsébet téren borfesztivál, a MOM Parknál pedig roséfesztivál lesz ezen a hétvégén, de aki nem szereti sem a péksüteményt, sem a bort, az mehet halászlevezni a Római partra vagy gasztro WAMP-ra is. A Gasztro-TV.hu hétvégi programajánlója.


Három napon át a kenyér, valamint a pékek kemencéjéből kikerülő édes és sós finomságok lesznek a főszereplők a Budai Várban. A főváros egyik legszebb helyszínén, a Savoyai és a Halászó Fiú teraszon 2012. május 4-6. között megrendezendő I. Budapesti Kenyér- és Péksütemény-fesztiválon az ország legjobb pékségei kínálják csemegéiket, hagyományos és újszerű termékeiket.

Helyszín: Budapest, Budai Vár

Időpont: május 4-6

További részletek: KLIKK IDE!


A Balatoni Borok Fesztiválja fontos ismérve, hogy a kiállítói standokon a borászatok tulajdonosaival vagy borászaival személyesen találkozhatnak. Ők fogják az érdeklődőket megismertetni boraikkal és azzal a filozófiával, ami egész pályafutásuk során kíséri őket. Az idei fesztivál újdonsága a “Habzósarok”, ahol fröccs, habzóborok és pezsgők várják a frissülni vágyókat. A balatoni habzóborok palettája egyre bővül, minőségük kiemelkedő.

Helyszín: Budapest, Erzsébet tér

Időpont: május 4-6

További részletek: KLIKK IDE!


Roséfesztivál is lesz most hétvégén, a nyárköszöntő ünnepen a bor szerelmesei egy fesztivál hangulatú, pihentető szórakozás és önfeledt borozgatás mellett, gasztronómiai élmények kíséretében mélyülhetnek el a rosé borok különlegességeiben.

Helyszín: MOM Park Gesztenyéskert

Időpont: május 4-6

További részletek: KLIKK IDE!


Amihez nagyon jól illik a bor és a kenyér, az a halászlé és a bográcsos ételek. Ezekből is lesz ízelítő ezen a hétvégén, a pünkösdfürdői Duna-parton harmadik alkalommal gyűlnek össze a bográcsos ételkészítés amatőr mesterei, hogy összevessék főzőtudományukat.

Helyszín: Budapest, Pünkösdfürdői Duna part

Időpont: május 5

További részletek: KLIKK IDE!


Vasárnap pedig a WAMP Spájz szezonnyitó gasztro vásár vár mindenkit az Erzsébet téren, az Akváriumban (volt Gödör). A WAMP kézműves gasztronómiai vásárán olyan kézművesek és kereskedők vesznek részt, akik nem csupán a kiváló alapanyagok használatára, a magas minőségre és az egyediségre helyezik a hangsúlyt, de fontosnak tartják azt is, hogy termékeik ötletessége, csomagolása is felkeltse a vásárlók figyelmét.

Helyszín: Budapest, Erzsébet tér, Akvárium (volt Gödör klub)

Időpont: május 6

További részletek: KLIKK IDE!

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok