Felhasználási feltételek

A gasztro-tv.hu oldalára az oldal felhasználói regisztráció után tartalmakat tölthetnek fel a következő kategóriákban: Recept, Videó, Étteremajánló, Fotó, Kritika, Hozzászólás. Ezen kategóriák közül a Hozzászólás azonnal megjelenik oldalainkon, amennyiben a felhasználó a Facebook hozzászólási modult használja. A Klasszikus Hozzászólás a felhasználó első hozzászólása esetén moderálási sorba kerül, az oldal adminisztrátorának elfogadása után megjelenik az oldalon, és ettől kezdve az új hozzászólások ugyanattól a felhasználótól már automatikusan megjelennek. A Recept, Videó, Étteremajánló, Fotó és Kritika tartalom minden esetben moderálási sorba kerül, az oldalon történő megjelenésük az adminisztrátorok jóváhagyása után történik meg.

A gasztro-tv.hu oldalaira a felhasználók nem tölthetnek fel pornográf tartalmakat, trágár nyelvi kifejezéseket, politikai állásfoglalásokat, és kéretlen reklámokat – spameket -, ezen tartalmakat az oldal adminisztrátorai azonnal törlik, és fenntartják maguknak a jogot a felhasználói fiók blokkolására, a regisztrációkor megadott név és e-mail cím végleges tiltására, és adott esetben – különösen tömeges spammelés esetén – a felhasználó IP címének blokkolására is, mely után adott IP címről a gasztro-tv.hu oldalai többé nem érhetőek el.

A gasztro-tv.hu oldalai található tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak, így azok felhasználása különleges szabályok vonatkoznak.

Az gasztro-tv.hu oldalain található tartalmak átvétele és megjelenítése harmadik fél számára kizárólag forrásmegjelöléssel lehetséges. Forrásmegjelölés esetén – azaz a tartalom eredeti helyére, a gasztro-tv.hu oldalára – hivatkozás esetén nem szükséges egyedi, külön hozzájárulás a gasztro-tv.hu részéről a tartalom felhasználásához. Amennyiben azonban forrásmegjelölés nélküli felhasználás történik, úgy az jogi következményeket von maga után a hatályos magyar jogszabályok figyelembevételével.

A gasztro-tv.hu oldalán található, a gasztro-tv.hu által készített videók más oldalra való beillesztése engedélyezett a Gasztro-TV.hu Youtube csatornájáról, melynek elérhetősége: http://youtube.com/gasztrotv . A videó letöltése, a videó tartalmának megváltoztatása, különös tekintettel az átvágásra, a gasztro-tv logójának eltakarására, valamint az ezúton letöltött és/vagy megváltoztatott videó bármilyen célra történő felhasználása és publikálása viszont szigorúan tilos, az a szerzői jogok súlyos megsértésének minősül és jogi következményeket von maga után a hatályos magyar jogszabályok figyelembevételével.

A felhasználási feltételek nem vonatkoznak a gasztro-tv.hu-ra külső oldalakról beillesztett tartalmakra, különös tekintettel a nem saját gyártású videókra (melyek esetén a gasztro-tv.hu minden esetben jelzi, hogy harmadik fél által készített videóról van szó, valamint ezen videók esetében a gasztro-tv logója nem szerepel a videón), valamint az étterem adatbázisban található képekre és szöveges tartalmakra, melyek nem a gasztro-tv.h, hanem az adott étterem saját tulajdonát képezik.

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •