Yu Grill Szerb Étterem2.75/5(4)

Yu Grill Szerb Étterem
Cím: Budapest, Ráday utca 61.
Házhozszállítás: nem
Telefonszám: +36 30 736 7996
Weboldal: https://www.facebook.com/yugrill
Nyitvatartás:
Hétfõ: 10:00 - 0:00
Kedd: 10:00 - 0:00
Szerda: 10:00 - 0:00
Csütörtök: 10:00 - 0:00
Péntek: 10:00 - 2:00
Szombat: 10:00 - 2:00
Vasárnap: 10:00 - 0:00
Térképen:

Ide varázsoltuk a faszenes parázson készült ételek különleges és egyedi ízvilágát. A Szerb nemzeti konyha tradicionális parázson grillezett ételkülönlegességeit… Színtiszta grillezett darált marhahúsból hagyományos fűszerezéssel készült grillezett ételcsodák.Erre specializálódott szerb grill szakácsok, Szerbia egyik nemzetközileg ismert városa Leszkovac térségéből biztosítják a hagyományos ízek egyediségét. Ezek a különleges ételcsodák mindenki számára elérhető áron!

Megemlítésképpen: pljeszkavica, csevapcsicsa, ustipák, töltött pljeszkavica, ínyenc csevapcsicsa, grillezett töltött csirkemell, razsnyicsok, stb….Hangulatot a látványkonyha és a szerb nemzeti zene teszi kellemesebbé.

Amennyiben felkeltette érdeklődését szeretettel várjuk éttermünkbe.

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 hozzászólás

 1. Yu Grill Szerb Étterem

  Öten mentünk, kértünk egy négyszemélyes tálat és egy Gyevrek-et. A tál az alábbiakból áll: töltött vesalica, töltött csevapcsicsa, sis csevapcsicsa, ustipak-, töltött pljeszkavica, ínyenc pljeszkavica, grillkolbász, grillezett szalonna, csirkecomb filé, steak burgonya, saláták.
  Hogy mi mit jelent, arról fogalmam sem volt, de nagyon jól nézett ki! nIlyen finom, meleg lepénykéket kaptunk hozzá.
  Ez a tál az “Úristendefinom” kategória! Azt sem tudtuk, hogy mit kóstoljunk éppen, mindegyik fogás nagyon ízletes, nagyon jól fűszerezett, az egyik tekercs enyhén csípős, a másik kecskesajtos volt például, a húsok omlósak, fenségesek. Csak szuperlatívuszokban tudnék róluk beszélni, ez az a hely, amit minden húsimádónak ki kell próbálnia!
  A személyzet kedves, figyelmes, bármit kértünk azonnal kaptuk. Azon ritka helyek egyike, ahol Zero Cola is van és az ásványvizet fél literes palackkal is kérheted. A nyitva tartásuk nagyon baráti, hét közben éjfélig, péntek-szombat éjjel 2-ig vannak nyitva, hogy igazán sokáig tudj tobzódni az ételekben és csevegni egy jót. Áraikban középkategóriás étterem, de ezek a finom ételek minden forintot megérnek!
  Ez az a hely, amit abszolút szívesen ajánlok mindenkinek és biztosan nem egyszer fogunk ide visszatérni!

Hozzászólok