PapírtigrisMég nem érkezett értékelés

Papírtigris
Cím: Budapest, Bécsi út 170.
Házhozszállítás: igen
Telefonszám: +36-1-235-0490
Weboldal: http://www.papirtigris.com/
Nyitvatartás:
Hétfõ: 11:00 - 23:00
Kedd: 11:00 - 23:00
Szerda: 11:00 - 23:00
Csütörtök: 11:00 - 23:00
Péntek: 11:00 - 23:00
Szombat: 11:00 - 23:00
Vasárnap: 11:00 - 23:00
Térképen:

Éttermünkkel szeretnénk megmutatni, hogy egy ázsiai kis tigris igazán barátságos! Friss, jó minőségű alapanyagokból, klasszikus és népszerű ázsiai ételeket kínálunk modern, egészséges változatban. Akár egy forró leves, friss tészta, sushi vagy egzotikus desszert : egy tigris elszántságával készítjük el és szállítjuk papírdobozban.

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 hozzászólás

 1. Gasztro TV
  Gasztro TV

  Mirelle véleménye – forrás: http://mirelle.freeblog.hu

  Az egész heti rohanásban egyszer csak ott találtuk magunkat a Vámház körúton. Shy ugyan már túl volt egy – egészen biztosan kiváló – ebéden, mert a Lövőház utcai Papa Gyrosban jól főznek, de mivel nem bírta volna elviselni, hogy a társaságában éhenhalok, ezért együttesen teszteltük le a Veres Pálné utcában megbújó Papírtigrist.

  A helyről már többször, többektől hallottam, kivétel nélkül jót. Igaz, mindenki otthon, a formás papírdobozokból kóstolta a konyha kínálatát, de a helyben tesztelést is meg tudtuk oldani.

  A láthatóan a “take away” bizniszből élő étterem kevés asztallal és kevés vendéggel működött koradélután, így könnyen asztalt kerítettünk, majd elmerültünk az étlapban. Shy rögvest kiszúrta a kókuszos málnalevest, én ellenben hosszasan merengtem, majd egy csirkesültes pirított tésztára esett a választásom.

  Az ügyesen ázsiai név mögé bújó konyhában szinte bármi megtalálható. Van dim sum, akad pad thai, pirított tészták s különféle wokban készített ételek. Én a magam részéről a tészta mellett tettem le a voksomat, ami közepesen tempósan érkezett (eközben több futár többzacskónyi illatozó dobozzal távozott a konyháról) és nagyon finom volt. Hihetetlen nagy adagot kaptam, kellemes fűszerezéssel, kellő mennyiségű hússal. Shy is elégedetten mormogott a málnalevese felett, bár nehezményezte, hogy a tápiókagyöngyök bezavartak a krémes gyümölcsleves gondtalan élvezetébe. Bezzeg a Nőknek tuti bejött volna a gyöngyhalászat.

  Amíg én küzdöttem a tésztakígyók pálcikák segítségével történő elpusztításával, addig újabb finomságot kaptunk, egy gyömbéres brownie képében, amihez chilis eperöntet is dukált. A tészta finom volt, a gyömbér és a chili szép harmóniákat festett a csokoládé adta alapokra. A hozzá kortyolgatott házi gyömbéres limonádé is telitalálat volt. Nem volt gejl, inkább hozta azt, amit elvárnánk ezektől a levektől:üdítő volt.

  Annak ellenére, hogy farkaséhesen estem neki a tésztának, nem voltam képes eltüntetni az egészet, sőt a korábban megrendelt csokoládés tavaszi tekercseim is egyből doggie bag-be kerültek.

  Szerintem nem utószor ettem náluk és szívből sajnálom, hogy felénk már nem vállalják a házhozszállítást, pedig szívesen csemegéznék néha azokból a formás papírdobozokból. 🙂

 2. Anonymus

  Tényleg nincs probléma általában az ételek minőségével.
  Amivel van, az a kiszállítás gyorsasága.
  11-be és 9-be is szoktam rendelni, újabban 1,5-2 óra, amíg kiérnek.
  Nagyobb baj, hogy a legutóbbi rendelésem teljesen hideg volt, mire ideért: 2012.04.23.
  Túlvállalják magukat, nem tudnak most már időben teljesíteni.

Hozzászólok