IKON DebrecenMég nem érkezett értékelés

IKON Debrecen
Cím: Debrecen, Piac utca 23.
Házhozszállítás: nem
Telefonszám: +36 30 555 7766
Weboldal: http://www.ikonrestaurant.hu/
Nyitvatartás:
Hétfõ: 12:00 - 23:00
Kedd: 12:00 - 23:00
Szerda: 12:00 - 23:00
Csütörtök: 12:00 - 23:00
Péntek: 12:00 - 23:00
Szombat: 12:00 - 23:00
Vasárnap: 12:00 - 15:00
Térképen:

Itt az IKON-ban mindenki megértette és vallja, hogy a kiváló alapanyagnál nincs fontosabb, ha csúcsgasztronómiára adja a fejét az ember fia. Mert tudatosan, vagy tudat alatt mindenki, aki hozzánk valaha betért, megért ebből valamit. Megérzi, hogy a szakmai tudás és modern technológia szép szavak ugyan, de ha az alapok sántítanak, mit sem érnek. Ezt képviseljük mi alázatosan, mert ha egyszer erre az ösvényre tévedtünk, már nincs visszaút. Soha többé. 
Szeressünk főzni, szeressünk enni bátran!

GASZTRO MŰHELY
Aki ismer minket, tudja, hogy órákig tudunk mesélni az IKON-ról. De ha csak egy mondatunk van rá, tömören így fogalmazunk: fanatikus gasztro-műhely. Nálunk mindenki őrült egy kicsit, és bár különbözünk, a minőség iránti elkötelezettségünk eggyé kovácsol minket. Nem elégszünk meg a jóval, a tökéletességre törekszünk, hogy a legjobb helyi alapanyagokból, a legnagyobb szakértelemmel és állandó minőségben kerüljenek vendégeink elé az ételek. A friss nyersanyagokra, a modern technológiára helyezzük a hangsúlyt, és miközben rehabilitáljuk az elfeledett vagy mellőzött alapanyagokat, engedjük, hogy távoli országok hatásai is megérintsenek. Így kerülhet vörös márna, lazac és kagyló az étlapunkra. Az étterem berendezésének koncepciója is ezen alapul, ahol a hagyományos eleganciát ötvözzük otthonos, trendi elemekkel.

MODERN KONYHA
Bátran állíthatjuk, hogy az IKON filozófiájának bölcsője, alfája és omegája. A séf által megálmodott ételek itt nyerik el végső formájukat, itt fotózzuk őket, mielőtt felkerülnének az étlapra. A legmodernebb konyhatechnológiával szereltük fel, hogy a gasztronómiai trendek követése ne nehézség, hanem adomány legyen, amit megoszthatunk a hozzánk betérő, kíváncsi vendégekkel.

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok