Hathi indiai kifőzde4.5/5(14)

Cím: 1139 Budapest, Frangepán u. 20, Magyarország
Házhozszállítás: igen
Telefonszám: +36-1-239-79-54
Weboldal: http://hathi.hu/
Nyitvatartás:
Hétfõ: 11:30 - 20:00
Kedd: 11:30 - 20:00
Szerda: 11:30 - 20:00
Csütörtök: 11:30 - 20:00
Péntek: 11:30 - 20:00
Szombat: 11:30 - 20:00
Vasárnap: -
Térképen:

Éttermünk a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén, az újjá épülő városrész szívében található. Magánemberként mindig is vonzódtam az indiai kultúra iránt, de az indiai konyhaművészettel egy szerencsés véletlen folytán kerültem kapcsolatba a 2000-es évek elején. Ekkor nyílt alkalmam ugyanis egy jó nevű indiai étterem élén megismerkedni a kulináris titkokkal.

2006. elejétől saját vállalkozás keretében folytatom a korábban megkezdett küldetést, tehát az indiai konyha népszerűsítését a magyarok körében.

Az indiaiaknál az egyik legszerencsésebb ómen, ha meglátnak egy elefántot, ugyanis az elefánt Ganésa istent, a jó szerencsét, és az akadályok leküzdését reprezentálja. Ezért is választottam éttermünk elnevezéséül a szerencsehozó elefántot (hindi nyelven: hathi).

Napjainkban sok szó esik az egészséges táplálkozásról. A sokféle zöldség, az egészséges csirkehús, illetőleg a különleges fűszerek használata e tekintetben is előkelő helyet biztosít az indiai konyhának. Éttermünk autentikus jellegét az Indiából érkezett szakácsok és az eredeti alapanyagok (fűszerek, rizs) biztosítják. Nem titkolt célunk megküzdeni azzal a tévhittel, miszerint az indiai étterem csakis méregdrága, az átlagos fogyasztó számára elérhetetlen ételeket kínál. Mérsékelt áraink lehetővé teszik, hogy a közeli irodaházak ebédelő közönsége akár napi rendszerességgel nálunk étkezzen.

A növekvő népszerűség illetőleg a konyhai háttér fejlesztése és bővítése révén lehetőségünk nyílt az online-rendelés bevezetésére is. Bár a kiszállítási lehetőség jelenleg még néhány kerületre korlátozódik, de a közeli jövőben szándékunkban áll azt egész Budapest területére kiterjeszteni.

Reméljük, hogy e néhány sorral sikerült felkeltenünk érdeklődését az indiai ételek és az éttermünk iránt. Szeretettel várjuk mielőbbi személyes látogatását illetve online-rendelését!

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok