BorLaBor ÉtteremMég nem érkezett értékelés

BorLaBor Étterem
Cím: Budapest, Veres Pálné utca 7, Magyarország
Házhozszállítás: nem
Telefonszám: +361328-0382
Weboldal: http://borlaboretterem.hu/
Nyitvatartás:
Hétfõ: 12:00 - 23:00
Kedd: 12:00 - 23:00
Szerda: 12:00 - 23:00
Csütörtök: 12:00 - 23:00
Péntek: 12:00 - 23:00
Szombat: 12:00 - 23:00
Vasárnap: 12:00 - 23:00
Térképen:

Mint a neve is jelzi, a manapság egyre divatosabbá váló borkultúrának hódoló, bort kedvelő vendégek számára kíván a pince otthont adni. A Bor LA Bor a borozás hagyományos hangulatát és a kulturált vendéglátást egy helyen jeleníti meg. A régi pesti ház téglafalai és a modern berendezés ötvözete egy egyedül álló atmoszférát teremt.

Nyolc féle kiváló minőségű kimért, illetve közel ötven féle, Magyarország minden jelentős borvidékéről származó palackos boraink, egyaránt szerepelnek az italkínálatban. Villányból a Polgár pincészettől, ill. Mátraaljáról származó folyóborainkat, egy a sörök tárolásánál már ismert, modern tároló-és hűtőrendszeren vezetjük keresztül, így nem oxidálódnak és ezáltal megőrzik frissességüket és mindig a legoptimálisabb hőfokon, kerülnek vendégeink asztalára.

Ételkínálatunk összeállításánál is szakítottunk a hagyományokkal. A pince egyedi hangulatához illő, borkonyhával állunk vendégeink rendelkezésére, amelyben elsősorban a régi magyar ízek kaptak hangsúlyt, azonban a modern konyha egyes ételei is fellelhetők. Nagy sikere van a vendégek körében a három krémet (snidlinges túrókrém, majoránnás csirkemájkrém, valamint erdélyi padlizsánkrém) tartalmazó ételkülönlegességnek, amely izgalmas kulináris élményt nyújt, akár csak egy borkóstolás alkalmával is. A hideg ételek többségét kézzel megmunkált fatálakon szervírozzuk, a vendégek maguk vághatják saját vágódeszkán a kolbászt, a szalonnát, a hagymát, a disznósajtot, miközben kristálypohárból kortyolják mellé a bort. Ez furcsa kettőség szándékos. Laza, családias de ugyanakkor igényes vendéglátásban lehet részünk.

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 hozzászólás

 1. dipi

  Több alkalommal, családdal csoportokkal is megfordultunk itt.

  +
  Ételek,italok nagyon rendben vannak.


  Nyitvatartás (szombaton) lehetne éjszakába hajló. Turista csoporttal előfordul, hogy éjfél körül vacsorázunk 🙂

Hozzászólok