Aragvi Grúz ÉtteremMég nem érkezett értékelés

Aragvi Grúz Étterem
Cím: Budapest, Ürömi köz 2.
Házhozszállítás: nem
Telefonszám: +36 1 293 28 88
Weboldal: http://www.aragvi.hu/
Nyitvatartás:
Hétfõ: -
Kedd: 12:00 - 0:00
Szerda: 12:00 - 0:00
Csütörtök: 12:00 - 0:00
Péntek: 12:00 - 0:00
Szombat: 12:00 - 0:00
Vasárnap: 12:00 - 0:00
Térképen:

Az Aragvi Grúz étterem Budapesten található meg.

Grúzia kelet-európai ország, a kaukázusi régióban található.
Az ország sok érdekes hagyománnyal, gazdag természeti és történelmi múlttal rendelkezik. Az étterem célja, hogy bemutassa a grúz hagyományokat, szokásokat. A konyha feladata elkészíteni Grúzia gasztronómiai alkotásait, és bemutatni a híres grúz borokat, melyeknek történelmi múltja és jelentősége is fontos.

KONYHA

A grúz konyha különböző gyógyhatású növényekből és fűszerekből készült különféle ételeket kínál. Grúzia minden történelmi tartományának megvan a sajátos kulináris hagyománya, mint például a Megrelian, a Kakhetian és az Imeretian konyhák. A konyha, a különböző grúz húsételek mellett a vegetáriánus ételek széles skáláját is kínálja.

PINCÉSZET

Jelenleg, valószínűleg a grúz borvidék a legrégebbi a világon.
A régészek közül sokan úgy vélik, hogy a Dél-Kaukázusnak – amely Grúziát közrefogja – termékeny völgyei a forrása, mely a világ első termesztett szőlőinek ad helyet és a neolit bortermelésnek több mint 8000 évvel ezelőti gyökerét adja. A sok évezred alatt a grúz történelem, a szőlőtermelési hagyományok és a borkészítés összefonódott, így elválaszthatatlan lett az ország nemzeti identitásától.

Az Aragvi grúz étterem vállalja a születésnapok, esküvők, céges bulik, bankettek és rendezvények lebonyolítását.

Grúziai ételkülönlegességek széles választéka és munkatársaink igen nagy tapasztalata teszi feledhetetlenné a különleges eseményeket!
Hideg előételekkel halmozott asztallal várjuk Önöket, ezeket követik a főételek, s mi szem-szájnak ingere!

Értékeld Te is ezt az éttermet! Adj csillagokat! 5: szuper, 4: jó, 3: átlagos, 2: gyenge, 1: sz*r

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hozzászólok