tejföl
  • Tejfölös, kekszes, gyümölcsös süti – sütés nélkül

    A világ egyik legegyszerűbb, és legfinomabb süteménye, amit sütés nélkül lehet elkészíteni. A cukrot és a ...

    A világ egyik legegyszerűbb, és legfinomabb süteménye, amit sütés nélkül lehet elkészíteni. A cukrot és a vaníliás cukrot hozzákeverjük a 2 nagy doboz tejfölhöz. A kekszeket egy tál aljára rakjuk egy ...

    Tovább
  • Receptvideó: Kenyérlángos egyszerűen

    Ez a kenyérlángos az egyszerűbb recept, amiben nincs krumpli, hanem sima fehér kenyér tésztából készül. E ...

    Ez a kenyérlángos az egyszerűbb recept, amiben nincs krumpli, hanem sima fehér kenyér tésztából készül. Először a kenyértésztát készítjük el. A lisztet és az élesztőt egy tálba szitáljuk, majd hozzáke ...

    Tovább
  • Majorannás tejfölös sertésragu

    1. a hagymát felkockázzuk 2. a sertéscombot felszeleteljük, majd kis kockákra vágjuk 3. a hagymát egy kev ...

    1. a hagymát felkockázzuk 2. a sertéscombot felszeleteljük, majd kis kockákra vágjuk 3. a hagymát egy kevés olajon üvegesre pirítjuk 4. hozzáadjuk a kockákra vágott sertéscombot, és addig pirítjuk, am ...

    Tovább
  • Tejfölös újévi lencseleves

    A lencsét először átválogatjuk, a rossz szemeket kiszedjük belőle, majd jól átmossuk, és beáztatjuk. Nagy ...

    A lencsét először átválogatjuk, a rossz szemeket kiszedjük belőle, majd jól átmossuk, és beáztatjuk. Nagyjából 2-3 órán át hagyjuk ázni. Az áztatás után a lencsét leszűrjük. A sonkát felkockázzuk, a v ...

    Tovább
  • Tejfölös csirkepaprikás

    A csirkét feldaraboljuk, a mellét is négy darabba vágjuk, hogy a fűszerek jobban át tudják járni. A hagym ...

    A csirkét feldaraboljuk, a mellét is négy darabba vágjuk, hogy a fűszerek jobban át tudják járni. A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot cikkekre vágjuk. A hagymát a zs ...

    Tovább
  • Tejfölös burgonyaleves

    A burgonyát megpucoljuk és kockákra vágjuk. Ezután a csontlében a zellerzölddel együtt megfőzzük. A zsíro ...

    A burgonyát megpucoljuk és kockákra vágjuk. Ezután a csontlében a zellerzölddel együtt megfőzzük. A zsíron vagy olajon megpirítjuk a hagymát, aztán hozzáadjuk a lisztet és a pirospaprikát, így készítü ...

    Tovább