dió
  • Áfonyás diós mascarpone torta

    Először csináljuk meg a piskótát, ami majdnem ugyanúgy készül, mint a hagyományos piskóta, csak a liszt e ...

    Először csináljuk meg a piskótát, ami majdnem ugyanúgy készül, mint a hagyományos piskóta, csak a liszt egy részét darált dióval helyettesítjük, és rakunk bele áfonyát és egész diót is. Válasszuk szét ...

    Tovább
  • Hódítás 20 perc alatt, kézműves magyar ízekkel

    Arra gondoltunk, hogy segítünk nektek abban, hogyan tudtok változatosan, finomat főzni kézműves magyar íz ...

    Arra gondoltunk, hogy segítünk nektek abban, hogyan tudtok változatosan, finomat főzni kézműves magyar ízekből. Első receptünkkel egy hölgyet csábítunk el. Nézzétek meg hogyan sikerült! (A videó jogtu ...

    Tovább
  • Vaníliás eperízes diótorta

    A vaníliarudat felvágjuk úgy, hogy a végeinél egyben maradjon, majd széthajtjuk, és 2 deci tejbe tesszük. ...

    A vaníliarudat felvágjuk úgy, hogy a végeinél egyben maradjon, majd széthajtjuk, és 2 deci tejbe tesszük. A tejjel együtt felforraljuk, aztán félretesszük, hogy minél jobban kiázzon a vanília íze. Köz ...

    Tovább
  • Diós bejgli

    Az élesztőt enyhén cukros, langyos tejbe morzsoljuk, és félretesszük, hogy legyen ideje felfutni. Ha felf ...

    Az élesztőt enyhén cukros, langyos tejbe morzsoljuk, és félretesszük, hogy legyen ideje felfutni. Ha felfutott az élesztő, hozzáöntjük a liszthez, adunk hozzá egy csipet sót, a cukorból 5-6 dekányit, ...

    Tovább
  • Rakott tészta

    A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük. Ahogy elkészül, lecsepegtetjük. A főtt tészta egy részét egy kivaj ...

    A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük. Ahogy elkészül, lecsepegtetjük. A főtt tészta egy részét egy kivajazott tepsi aljára tesszük, és megkenjük a lekvárral. Aztán jön egy újabb adag tészta, erre tes ...

    Tovább
  • Reform szaloncukor

    Se csokoládé, se cukor nincs benne, mégis lehet így is szaloncukrot készíteni. A mazsolát meleg vízbe ázt ...

    Se csokoládé, se cukor nincs benne, mégis lehet így is szaloncukrot készíteni. A mazsolát meleg vízbe áztatjuk, majd lecsepegtetjük, és ledaráljuk. Aztán ledaráljuk a mogyorót is, és összekeverjük a m ...

    Tovább
  • Kossuth kifli

    A lisztet összekeverjük 10 deka porcukorral, a maradék porcukrot félretesszük a töltelékhez. Hozzáadjuk a ...

    A lisztet összekeverjük 10 deka porcukorral, a maradék porcukrot félretesszük a töltelékhez. Hozzáadjuk a sütőport, a vajat, a citrom levét. Szétválasztunk a négy tojásból hármat, a sárgáját hozzáadju ...

    Tovább
  • Dióval töltött csuka

    A tejben megáztatjuk a zsemlét, majd kinyomkodjuk. Aztán ezt összedolgozzuk a dióval, a tojássárgákkal, a ...

    A tejben megáztatjuk a zsemlét, majd kinyomkodjuk. Aztán ezt összedolgozzuk a dióval, a tojássárgákkal, a majorannával, kevés sóval és borssal. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, majd óvatosan ez ...

    Tovább
  • Érmihályfalvi Dióskalács

    (A videót nem a Gasztro-TV.hu készítette, így arra a Gasztro-TV.hu videóira vonatkozó felhasználási felté ...

    (A videót nem a Gasztro-TV.hu készítette, így arra a Gasztro-TV.hu videóira vonatkozó felhasználási feltételek nem érvényesek. A videót Hang-Kép Egyesület nevű felhasználónk töltötte fel a Gasztro-TV. ...

    Tovább
  • Megvan az év fagyija: a diós-mézes körte lett + VIDEÓ

    Diós-mézes körte fagylalt lett idén az év fagylaltja. Minden cukrásznak egy gesztenye fagyit és egy szaba ...

    Diós-mézes körte fagylalt lett idén az év fagylaltja. Minden cukrásznak egy gesztenye fagyit és egy szabadon választott ízűt kellett készítenie a versenyre. Ezekből választott a zsűri. És szintén ma e ...

    Tovább