citrom
  • Majorannás tejfölös sertésragu

    1. a hagymát felkockázzuk 2. a sertéscombot felszeleteljük, majd kis kockákra vágjuk 3. a hagymát egy kev ...

    1. a hagymát felkockázzuk 2. a sertéscombot felszeleteljük, majd kis kockákra vágjuk 3. a hagymát egy kevés olajon üvegesre pirítjuk 4. hozzáadjuk a kockákra vágott sertéscombot, és addig pirítjuk, am ...

    Tovább
  • Fotó: óriás citrom termett Szegeden a teraszon

    67 dekás, azaz több mint fél kilós citrom termett egy szegedi családnál. Az átlagos bolti citrom ennél  n ...

    67 dekás, azaz több mint fél kilós citrom termett egy szegedi családnál. Az átlagos bolti citrom ennél  négyszer kisebb, nagyjából 15-20 dekás szokott lenni. Külön tartót kellett készíteni annak az ág ...

    Tovább
  • Forralt bor

    A bort egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjt, az egész borsot és a citromhéjat. Ma ...

    A bort egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjt, az egész borsot és a citromhéjat. Majd odatesszük főzni. Addig melegítjük, amíg el nem kezd gyöngyözni, de azt nem szabad megvárni, ...

    Tovább
  • Forralt szexbor

    A fehér és a vörös bort egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat, az egész borsot, belere ...

    A fehér és a vörös bort egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat, az egész borsot, belereszeljük a narancs és a citrom héját, majd odatesszük főni. Nem szabad megvárni míg felforr, csa ...

    Tovább