Adatkezelési nyilatkozat

A gasztro-tv.hu oldalán a regisztráció során megadandó személyes adatok azt a célt szolgálják, hogy az oldalon belül a regisztrált felhasználók egymástól megkülönböztetve tudjanak személyes menüpontokat használni, tartalmakat feltölteni és kommentelni. A regisztráció során megadott személyes adatokat a gasztro-tv.hu tulajdonosa nem adja át harmadik személynek, nem használja fel reklámanyagok küldésének címlistájához, azonban fenntartja magának a jogot hogy a megadott címre információkat és a gasztro-tv.hu tartalmaira vonatkozó ajánlatokat küldjön, mely tartalmakba nem tartoznak bele az oldalon található reklámok.

A regisztráció során vannak kötelezően és opcionálisan megadandó személyes adatok. Kötelező a felhasználónak megadnia egy felhasználói nevet – mely lehet a saját neve, vagy egy általa szabadon választott fantázianév – és egy létező e-mail címét, majd az első belépés után saját egyedi jelszavát. A megadott e-mail címet az oldal tulajdonosa bizalmasan kezeli, a cím megadása azért szükséges, mert az oldal tulajdonosa egyrészt ennek segítségével ellenőrzi, hogy létező felhasználó regisztrált-e az oldalra, másrészt pedig erre az e-mail címre küldi ki az oldal üzemeltetője a felhasználónak az első, ideiglenes jelszavát. Opcionálisan feltölthető a rendszerbe a felhasználó képe, illetve a felhasználó további személyes adatai, bemutatkozó szövege. Ezen opcionális adatok esetében a felhasználó maga dönti el, hogy mely adatokat adja meg. Ezen adatok megadása nélkül is igénybe vehető a szolgáltatás. A regisztráció után a gasztro-tv.hu oldalain nyilvánossá válik a felhasználó neve és minden olyan adat – fotó, személyes információ – melyet a regisztráció során megadott magáról. A felhasználó e-mail címe nem válik nyilvánossá. A felhasználó a regisztráció utáni első belépésekor változtathatja meg az automatikusan generált jelszavát a saját, egyedi, csak általa ismert jelszóra. A felhasználó jelszavát csak a felhasználó ismeri, ahhoz a gasztro-tv.hu adminisztrátorai sem férnek hozzá. A jelszó módosítását a felhasználó bármikor megteheti saját személyes menüpontjában.

A honlap használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik.

A felhasználó bármikor kérheti törlését a gasztro-tv.hu felhasználói közül az oldal adminisztrátoraitól a „Kapcsolat” menüpontban található e-mail címre küldött levéllel. Az oldal adminisztrátora abban az esetben törli a felhasználót a gasztro-tv.hu felhasználói közül, ha a törlési kérelem ugyanarról az e-mail címről érkezik, mint amelyről a regisztrációt kezdeményezték. A törlésről a felhasználó szintén e-mailben kap visszaigazolást.

A gasztro-tv.hu tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra, hogy a felhasználó kérése nélkül is törölje a felhasználót az oldal felhasználói közül abban az esetben, amennyiben a felhasználó magatartása sérti a többi felhasználót, különös tekintettel a hozzászólásokban és fórumokban tanúsított gyűlöletkeltő magatartásra vagy rendszeresen történő obszcén kifejezések használatára.

A honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, a felhasználó számítógépének beállításától függően a böngésző, az operációs rendszer adatai és a felhasználó IP címe. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze más személyes adatokkal, kizárólag a honlap látogatottsági statisztikáinak elkészítésére használja.

A gasztro-tv.hu tulajdonosa számára kiemelt fontosságú cél az internetes oldalt látogatók által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása.

A gasztro-tv.hu tulajdonosa elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez.

A gasztro-tv.hu tulajdonosa kijelenti, hogy a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.

Gasztro-TV VIP Klub

A gasztro-tv.hu oldalán történő regisztrációval a felhasználó automatikusan bekerül a Gasztro-TV VIP Klubjába. A klub tagjai rendszeresen – de hetente legfeljebb 3 alkalommal – kaphatnak e-mail értesítést a gasztro-tv.hu kiemelt friss tartalmairól, programajánlóiról és nyereményjátékairól. A VIP Klubból történő kilépés bármikor kezdeményezhető az elektronikus levélben található “Leiratkozás” hivatkozásra való kattintással. A VIP Klubból történő kilépés semmilyen módon nem befolyásolja a felhasználó gasztro-tv.hu-n belüli jogosultságait, azaz továbbra is lehetősége van a személyes menüpontok használatára, tartalmak beküldésére és kommentek írására.

Na ezt megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •